Abonnementen

Voor elke voorkeur en situatie het passende en juiste abonnement. Wij helpen je groeien!

Wij bieden wat jij nodig hebt

Full-service pakket op maat

Mobiel van VA virtuele assistentie

Juiste focus mist

Er zitten in je hoofd zoveel dingen die nog gedaan moeten worden. Op je bureau ligt een oneindige to-do lijst. Dat zorgt voor onrust. Je komt om in het werk en verliest jezelf in de (administratieve) details waardoor de juiste focus mist.

Er zijn zoveel verschillende losse taken, terwijl je hebt gekozen om te gaan ondernemen met een reden. Je hebt een passie, je bent ergens goed in. Daarmee kun je goed geld verdienen, maar door alle rompslomp kom je daar niet aan toe. 

Het blijft moeilijk om om hulp te vragen, je moet zoveel alleen doen van jezelf. Maar wat kost het je?

Maak tijd vrij

Het is niet makkelijk om om hulp te vragen, maar het levert je zoveel op. Jij kiest welke taken je uitbesteedt, die nemen wij je uit handen.

Je kunt ons vertrouwen dat alles goed wordt geregeld, op jouw manier. Daardoor komt er ruimte vrij in je hoofd en in je agenda. Met die ruimte en tijd kun jij je weer richten op de dingen die je leuk vindt. Waar je goed in bent. Waar je geld mee verdient.

Kies het abonnement dat bij je past. Dan regelen wij de rest.

Kies je abonnement

Je betaalt pas wanneer we kennis hebben gemaakt en de juiste match er is tussen ons.

Standaard

55
00 per uur
  • Verzoek binnen 48 uur opgepakt
  • Alleen betalen voor effectief gewerkte uren
  • Geen verborgen kosten of opzegkosten
  • Support via Slack, Zoom en Trello

Premium

75
00 per uur
  • Verzoek binnen 24 uur opgepakt
  • Alleen betalen voor effectief gewerkte uren
  • Geen verborgen kosten of opzegkosten
  • Support via Slack, Zoom en Trello
Populair

Wij hebben de antwoorden

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Je krijgt een Client Success Consultant toegewezen die samen met jou de onboarding doorloopt en die je aanspreekpunt is gedurende de hele periode hier bij Viirtue.

Al onze contractanten ondertekenen een NDA om jou en je bedrijf te beschermen. Mocht je aanvullende contracten willen, dan kunnen we dat bespreken. We raden sterk aan sterke wachtwoorden te gebruiken en een wachtwoord manager te gebruiken om je accounts veilig te houden.

We begrijpen het. Het is een moeilijke beslissing om te beslissen wie met je zult samenwerken. Maar wat we ook weten nadat we mensen zoals jij hebben geholpen, is dat je geen tijd hebt om te besteden aan screening en het opzetten van interviews. We hebben een bewezen systeem om je te koppelen aan iemand die is uitgerust om alles aan te pakken wat u wilt bereiken.

Natuurlijk! We willen dat je virtueel assistent een betrokken lid van je team is. We zijn mensen, geen robots.

Kies het abonnement dat het beste bij je past en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

We hebben verschillende abonnementen en jij kiest zelf welke taken je wilt uitbesteden. Uiteindelijk streven we ernaar om jou zo volledig mogelijk te ontzorgen met onze full-service oplossing.

Nee, onze Virtueel Assistenten zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Een virtueel assistent kan je agenda en afspraken beheren, je e-mailaccounts beheren, sociale media plaatsen, documenten controleren en bewerken, reisarrangementen boeken, coördineren tussen klanten en/of teamleden, onderzoeken en bijna alles coördineren wat je nodig hebt!

Ja, ze zijn er om je communicatie met je team en klanten te ondersteunen.

Jij kent jouw product het best! Ze kunnen andere administratieve en ondersteunende taken ontlasten, waardoor je meer tijd hebt voor die oproepen.

We're hiring!

Kom jij ons team versterken?

VA website maken
Popup virtueel assistent service explain 2

Ik kies standaard

Fantastisch dat je kiest voor onze virtuele assistentie, we gaan je helpen groeien en er een succes van maken! Nadat we je gegevens hebben ontvangen volgende deze stappen:

Popup virtueel assistent service explain 2

Looking For Help? Let's Talk!

Om erachter te komen hoe Viirtue uw bedrijf kan helpen, kunt u een vrijblijvend gesprek plannen door het onderstaande formulier in te vullen.