Over Ons

We hebben een team aan zowel allround als specialistische VA’s voor je klaarstaan. Bij Viirtue onderscheiden wij ons doordat onze virtueel assistenten individueel en als team samen kunnen werken om jou volledig te ontzorgen.

Wij zijn Viirtue

Een flexibel team van lokaal opererende (NL) specialisten die samenwerken met eigenaren van kleine bedrijven en ondernemers om hen te helpen bij het uitbesteden en opschalen van hun bedrijf. 

We zijn een startend bedrijf en willen ons klantenbestand snel uitbreiden met kleine bedrijven en ondernemers. Projecten variëren van administratieve taken zoals boekhouding en onderzoek, operationele processen en websites maken tot volledige marketing, strategieplannen en implementatie.

Meesters in DOEN

Met een passie voor problemen oplossen kom je bij ons al een heel eind. Daarnaast leven en delen wij de volgende persoonlijke kenmerken.

Meerdere VA's inhuren

Wij ontzorgen ondernemers

1 +
Uren bespaard

Wij maken tijd voor je vrij en zorgen dat je je weer op je belangrijkste werk kunt focussen.

1 +
Projecten uit handen genomen

Kies jij welke projecten je wilt uitbesteden, wij zorgen dat het goed komt.

Krachtig

Wij zijn sterk. We brengen energie. We zijn proactief en besluitvaardig. Optimisten die in kansen denken. We hebben sterke schouders en ontzorgen anderen graag. 

Doelgericht

We werken efficiënt en met een duidelijk doel voor ogen. We doen wat nodig is om dat doel te bereiken. We zoeken continu waar we waarde toe kunnen voegen voor onze klanten. Dat levert concrete, meetbare resultaten op.

Aandachtig

We doen het goed of we doen het niet. We richten ons 100% op wat belangrijk is en maken af waar we aan beginnen. We hebben oog voor mensen en voor de details. 

Betrouwbaar

Met een gerust hart kun jij werkzaamheden aan ons over laten. We werken zelfstandig en hebben kennis van zaken. Je hoeft ons niet aan het handje mee te nemen. 

Jouw droom. Onze missie.

De deugden van Viirtue

Wat betekent het om een goede virtueel assistent te zijn? 

Hoe zorgen wij dat we jou optimaal van dienst zijn?

Daar denken we continu over na. Zoals we jou scherp houden, houden we onszelf en elkaar ook scherp. 

Wij zorgen dat passiegedreven ondernemers hun doelen bereiken. Doordat wij taken uit handen nemen, krijgen zij minder stress en meer tijd om te focussen op hun unieke capaciteiten. 

Zij ervaren weer plezier. Wij regelen de rest.

Onze Purpose

Wereldverbeteraars

Wij helpen mensen hun doelen te bereiken. Wij laten ze focussen op hun unieke capaciteiten, terwijl wij voor de rest zorgen. Het is onze diepe overtuiging dat mensen alleen moeten werken aan de dingen waar ze echt plezier aan beleven, of waar ze een relatief voordeel in hebben. Wij zijn idealisten en geloven dat als mensen een deel van hun stress kunnen verlichten en zich kunnen concentreren op wat belangrijk is voor hen, de wereld inherent een betere plek zal zijn.

Maak kennis

Ons team

Oprichter Viirtue Sven Oldenhof
Sven Oldenhof

Eigenaar en ambitieuze ondernemer achter Viirtue. 

Ons doel is helder, het leveren van de meest efficiënte en meest betrouwbare virtueel assistenten op de Nederlandse markt. Tijd is het meest kostbare goed en we willen mensen hier meer van geven, zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is voor hen. 

Met meer dan 15 jaar leidinggevende ervaring in verschillende branches streef ik naar optimaliseren in alles wat ik doe, dit is mijn passie en talent.

Katelijne van Tienhoven
Katelijne van Tienhoven

Virtual Professional en gecertificeerd coach.

Mijn passie is groei, zowel persoonlijk als professioneel. Ik vind het zo ontzettend gaaf als ik zie dat we niet alleen het bedrijf naar het volgende niveau tillen, maar dat de ondernemer ook meer rust en ruimte krijgt voor eigen ontwikkeling en passie.

Ik ben MSc Business Information Management en heb een achtergrond in het digitaliseren van kleine en grote bedrijven. Ook heb ik mijn eigen bedrijf in coaching en incompany workshops. Als gecertificeerd coach heb ik een groot empathisch vermogen en probeer ik altijd het meeste uit jou en je bedrijf te halen!

Virtueel assistent Kalina
Kalina Schuszler

Virtual Professional

Mijn drijfveer is om alle zorgen uit handen te nemen en meer rust te creëren zodat jij jezelf kunt richten op de groei van jouw onderneming.

Ik heb een achtergrond in Commerciële Economie en heb meer dan 18 jaar ervaring op Sales/Marketing gebied en C-Suite ondersteuning in verscheidene sectoren in Europa en de VS.

We doen

Waar we goed in zijn

Hoogwaardige service

Professioneel en zelfstandig. We zorgen dat we jou ondersteunen waar je dat het meest nodig hebt.

Generalist & Specialist

Ons team aan allround en specialistische virtueel assistenten werken bij ons perfect samen. Zo kunnen we jou van volledige service voorzien.

Hoogopleid personeel

Onze virtueel assistenten zijn geselecteerd op hun kennis en kunde. Je kunt erop vertrouwen dat ze weten wat ze doen.

Hefboomeffect

Doordat wij niet alleen taken uitvoeren maar ook mee kunnen denken op strategisch vlak en opmerken waar processen optimaler kunnen, ontstaat er een hefboomeffect op de groei van je bedrijf.

Dit is wat ze zeggen

Onze klanten

We zijn tevreden en dankbaar als we zien waar we onze bestaande klanten al mee hebben mogen helpen. 

Hieronder een greep uit ons portfolio.

We're hiring!

Kom jij ons team versterken?

Virtuele assistentie in design
Popup virtueel assistent service explain 2

Looking For Help? Let's Talk!

Om erachter te komen hoe Viirtue uw bedrijf kan helpen, kunt u een vrijblijvend gesprek plannen door het onderstaande formulier in te vullen.