Services

Jij focust je op de belangrijke zaken, wij regelen de rest!

Het maakt niet uit wie je bent, je bent beperkt tot 24 uur in een dag.

Virtueel assistent Services

Virtueel assistent Service Marketing

Agendabeheer

Je virtueel assistent bewaakt tijd, maakt afspraken en zorgt ervoor dat jij ruimte in je agenda hebt voor de dingen waar jij energie van krijgt.

Inboxbeheer

De volledige controle terug over je inbox dankzij virtuele assistentie en coaching.

Virtueel assistent Service Sales

Sales

We helpen je met het bouwen en onderhouden van je sales funnel en CRM.

Virtueel assistent Service Inboxbeheer

Marketing

Je virtueel assistent helpt je om je klanten te bereiken op de manier die bij jou past.

Virtueel assistent Service Agendabeheer

Reizen

Een onbezorgde reis van A naar B. Je virtueel assistent boekt en organiseert al je reizen.

Virtueel assistent Service Operations

Operations

Je operatie is in goede handen bij je virtueel assistent, wij zorgen dat jij levert.

Website

Kan je website wel een likje verf gebruiken? Web development, herschrijven van content, SEO optimalisatie.. Geen zorgen: we got you.

Onderzoek

Wat is je marktpotentieel, hoe doen concurrenten het en waar liggen jouw kansen op verbetering? Wij zoeken het voor je uit.

Strategie

We denken mee op strategisch niveau. We helpen je je visie helder te krijgen en zijn je sparringspartner voor de toekomst van je bedrijf.

Wij helpen je het leven te ontwerpen dat je wilt

Onze Virtueel Assistenten (VA) zorgen ervoor dat ondernemers effectief en efficiënt met hun tijd om kunnen gaan en zo geconcentreerd te kunnen werken aan de voor hun belangrijke taken.

Wij reageren niet, wij anticiperen.

Proactief

Wij nemen initiatief nog voordat de vraag wordt gesteld of de behoefte er is. Wij kijken vooruit en nemen de regie in handen. Wij maken zelf keuzes en nemen actie. Wij lossen problemen op voordat ze zich voordoen.

Wij vinden de oplossing.

Probleemoplossend

Geen probleem is ons te groot, wij vinden een oplossing. We analyseren de situatie en zoeken naar alternatieven die beter zijn dat de voor de hand liggende oplossing voor een situatie of een probleem. Zo verrassen we altijd met de hulp en assistentie die we bieden.

Beter dan goed.

Professioneel

Wij zijn zeer bekwaam in wat we doen. Hier worden we op geselecteerd en brengen we elke dag weer terug in ons werk. We streven een zeer hoog kwalitatief niveau van dienstverlening na en gaan altijd voor de best mogelijke ervaring voor onze klanten.

Virtueel assistent bekijkt mobiel
Virtueel Assistent in de code

Wij hebben de antwoorden

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Je krijgt een Client Success Consultant toegewezen die samen met jou de onboarding doorloopt en die je aanspreekpunt is gedurende de hele periode hier bij Viirtue.

Al onze contractanten ondertekenen een NDA om jou en je bedrijf te beschermen. Mocht je aanvullende contracten willen, dan kunnen we dat bespreken. We raden sterk aan sterke wachtwoorden te gebruiken en een wachtwoord manager te gebruiken om je accounts veilig te houden.

We begrijpen het. Het is een moeilijke beslissing om te beslissen wie met je zult samenwerken. Maar wat we ook weten nadat we mensen zoals jij hebben geholpen, is dat je geen tijd hebt om te besteden aan screening en het opzetten van interviews. We hebben een bewezen systeem om je te koppelen aan iemand die is uitgerust om alles aan te pakken wat jij wilt bereiken.

Natuurlijk! We willen dat je virtueel assistent een betrokken lid van je team is. We zijn mensen, geen robots.

Kies het abonnement dat het beste bij je past en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

We hebben verschillende abonnementen en jij kiest zelf welke taken je wilt uitbesteden. Uiteindelijk streven we ernaar om jou zo volledig mogelijk te ontzorgen met onze full-service oplossing.

Nee, onze Virtueel Assistenten zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Een virtueel assistent kan je agenda en afspraken beheren, je e-mailaccounts beheren, sociale media plaatsen, documenten controleren en bewerken, reisarrangementen boeken, coördineren tussen klanten en/of teamleden, onderzoeken en bijna alles coördineren wat je nodig hebt!

Ja, ze zijn er om je communicatie met je team en klanten te ondersteunen.

Jij kent jouw product het best! Een VA kan je van administratieve en ondersteunende taken ontlasten, waardoor je meer tijd hebt voor klantcontact.

We're hiring!

Kom jij ons team versterken?

VA website maken
Popup virtueel assistent service explain 2

Looking For Help? Let's Talk!

Om erachter te komen hoe Viirtue uw bedrijf kan helpen, kunt u een vrijblijvend gesprek plannen door het onderstaande formulier in te vullen.

Popup virtueel assistent service explain 1

We helpen je om tijd terug te winnen

Agendabeheer

In het managen van je agenda gaat veel meer tijd zitten dan je in eerste instantie zult verwachten. Het kan je dus ook veel tijd besparen! Daar helpt je virtueel assistent je bij, wij zorgen ervoor dat je tijd vrij speelt, omdat wij je agenda beheren.

Popup virtueel assistent service explain 1

We helpen je naar nul op de teller

Inboxbeheer

Een populaire service van Viirtue. We helpen je om je inbox onder controle te krijgen, en te houden. ‘Zero-inbox’ noemen we dit, we assisteren je hier niet alleen bij, maar coachen je ook om dit zelf te bereiken.

Popup virtueel assistent service explain 1

We helpen je van leads naar loyale klanten

Sales

We helpen je om efficiënt en liefst geautomatiseerd lead te verkrijgen, vast te leggen, op te volgen en om te zetten tot loyale en enthousiaste klanten. Geen fancy en dure oplossingen met mogelijkheden en opties die je niet gebruikt, maar bewezen en eigentijdse tooling die je echt vooruit helpt. Je virtueel assistent bereidt je voor op succes!

Popup virtueel assistent service explain 1

We helpen je om je klanten te bereiken

Marketing

Je marketing kanalen en uitingen zijn natuurlijk heel persoonlijk en afhankelijk van je specifieke profiel en werkzaamheden. Je virtueel assistent kan je helpen met een verscheidenheid aan marketing expertises om je bedrijf te laten groeien.

Popup virtueel assistent service explain 1

We helpen je om van A naar B te komen

Reizen

Het is zonde van je kostbare tijd om bezig te zijn met het boeken en organiseren van noodzakelijke reizen die je maakt. Wij kunnen dit uit handen nemen en vinden voor jou de juiste reis passend bij je persoonlijke eisenpakket. Je virtueel assistent regelt het!

Popup virtueel assistent service explain 1

We helpen je met de volledige administratie

Operations

Voor veel ondernemers is dit het onderdeel waar ze het liefst de minste tijd aan besteden, want de talenten en kwaliteiten liggen ergens anders. Wij zorgen ervoor dat je daar weer aan toe komt en nemen de zorgen en tijdsbesteding rondom de administratie bij je weg. Cruciaal voor de doorgroei van je bedrijf, want op deze manier lever je wat je beloofd.

Popup virtueel assistent service explain 1

We zorgen dat je website een verkoopkanaal is

Website

Wie je website heeft gebouwd, maakt niet uit. Je website is meer dan een visitekaartje. Je website is gemaakt om gevonden te worden en om geld te verdienen. Dat begrijpen wij en daar helpen we je mee.

Popup virtueel assistent service explain 1

We doen alvast het (voor)onderzoek voor je

Onderzoek

Voordat je belangrijke beslissingen maakt wil je wat onderzoek uitvoeren, maar je hebt er zelf geen tijd voor. Kun je niet gewoon snel de conclusie krijgen zodat je door kunt?

Ja, zeker kan dat bij ons.

Popup virtueel assistent service explain 1

We helpen je groeien

Strategie

Het is cruciaal om te weten waar je naartoe wilt op de korte en lange termijn. Helaas is het opstellen van een business plan met strategie, visie, missie en kernwaarden niet altijd eerste prioriteit. Dagelijkse werkzaamheden eisen je aandacht en tijd op en dit schuift naar achteren. Herkenbaar?